I zidovi imaju uši :)

Čuli ste za izjavu „I zidovi imaju uši“ – istina je 🙂

Sve ima energiju, sve je „živo“ i u sebi sadrži određenu vibraciju. Tako i zidovi našeg doma imaju svoju vibraciju a ona je najčešća vibracija od naših stanja, naših misli i naših riječi – onih koji se najčešće ponavljaju.

Da li ste primjetili kada dođete u novi stan koji je potpuno nov – nikada nitko nije živio u njemu ili ako niste imali takvo iskustvo onda ste možda imali iskustvo da ste bili u stanu osoba koje su se tek uselile u novi stan ili su tek izgradili kuću – tu je energija: novo, potencijali, sve je moguće, mogu…. i slično; za razliku od toga kada uđete u stan koji može biti i prazan koji je u zgradi koja je u staaara preko 50, 60 ili 100 godina – čak ako je stan prazan i nema namještaja  – ti zidovi kao da pričaju, oni imaju svoju priču i puno puta se u tim prostorima osjeća težina – osim ako u njima nije napravljeno puno puta energetsko čišćenje prostora i ako su u njima živjele osobe koje su visoko vibracijski ili ako su svojim djelovanjem u tom prostoru jako podignuli vibraciju tog prostora.

Ujedno kada se posvađate sa partnerom ili obitelji – automatski imamo potrebu otvoriti prozor – što je fantastično – jer smo činom svađe jako zagusnuli prostor i nabili u njega negativne vibraciji  – i čin otvaranja prozora je odličan jer time puštamo da se raspline iz prostoru ono što je trebalo izaći van, tako da ne ostaje u prostoru.

Svi smo mi energetska bića i upijamo sve što se uokolo nas događa – neki su toga svjesniji, neki manje ali sve uokolo nas utječe na nas.

Pa tako se u nekim prostorima osjećamo jako dobro i volimo tamo ići i uvijek nam je tamo lijepo – to su vrlo vjerojatno prostori gdje osobe jako vole život, sebe, vole svoj prostor i možda ga i energetski čiste.

Meni je jako zanimljivo vidjeti kako kada radim energetsko čićenje čujem sve misli koje se u tom prostoru događaju a i kada radim u svojem prostoru – osjećam, propuštam i mislim si „uh, da …. istina, vidi, vidi – trebam češće raditi energetsko čišćenje … kako li se samo te moje misli same od sebe ponekada kamufliraju“.

Iako je meni svjesnost na prvom mjestu i ja sebe vidim kao osobu koja je vrlo svjesna – ipak bez obzira na to nisam u mogućnosti baš svake misli biti svjesna i pogotovo ponavljajućih misli.

Preko 10-tak godina intenzivno radim na sebi i zadivljujuće mi je bilo koliko god sam radila energetsko čićenje prostora neke stvari su se stalno ponavljale i svakih par mjeseci kada sam radila energetsko čišćenje prostora – čula bih opet te neke specifične misli.  To mi je svaki puta zadivljujuće koliko toga stavim u prostor – ludnica.

To mi je uvijek dokaz kako svaka naša misao utječe na druge i na prostor u kojem boravimo i ljepi se na njega i time opet potencira ponavljanje, još i veće ako se ne radi na promjeni toga što nas koči.

 

Sada sam puno ispunjenija u svojem životu nego prije i energija u mojem domu je automatski drugačija i sada kada radim energetsko čišćenje doma osjećam veliku ljubav prema domu i sada je tu svega par poruka koje su za čišćenje mojih misli. Ujedno jasnije i čišće osjećam što mi se ne da ili što sam zanemarila i na što govorim – budem – ha, ha i  onda nemam izgovora znam što mi je činiti i onda se potrudim i kažem si „baš se veselim da to učinim“ – je, je 😉 – nije uvijek tako – ali igram se svim igricama koje imam, koje sam naučila, čula ili koje mi padnu na pamet i najviše uspijem kada kažem baš tako ili slično 🙂

 

Iako je meni spontano i prirodno da čujem misli u zidovima – i da osjećam vibraciju doma, to isto se može naučiti. I biti će mi drago učiti to i polaznike sada u Poreču na radionicama.

 

Želite li naučiti kako čuti svoj dom?

Ne bi li to bilo divno?

 

Ako da, veseli me da se upoznamo i da učimo u Poreču 30.04.2016.

 

Kada je preporuka da se radi energetsko čišćenje prostora

Redovno svakih 3 mjeseca
Ulaskom u novi prostor
Za prodaju / iznajmljivanje prostora
Nakon prekida veze / braka
Nakon teške bolesti osobe koja živi u prostoru
Nakon smrti osobe koja je živjela u prostoru
Za dodatno poticanje onoga što želite u životu

Kada naučite točnu tehniku kako raditi energetsko čišćenje prostora  – to možete sami raditi, ne trebate zvati feng shui savjetnika da to radi za vas a i više će vas zbližiti sa vašim domom, sa vašim ukućanima, više ćete voljeti svoje dom – time i sebe 🙂

 

Osobno energetsko čišćenje koristim svakih par mjeseca, a ako je potrebno i češće – ako osjetim da je potreba za time jača i prekrasno mi je to. Divno mi je osjetiti moj dom nakon energetskog čišćenja – osjeća se čišće, povezanije, voljenije

 

Svakako je preporuka :

Često otvarajte prozore
Volite svoj dom
Radite na tome da budete svjesniji svojih misli, i
Birajte i radite ono što vam diže vibraciju – što vas nasmijava, veseli i zabavlja

Ako želite naučiti kako raditi energetsko čićenje prostora još se stignete prijaviti na radionice u Poreču 30.04.2016. putem emaila nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara.

Više o radionicama OVDJE.

 

Volite svoj dom

 

Puno ljubavi vam šaljem,

Nikolina

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *