Retreat

Luksuzni vikend retreat u Istri ✨

 

 

 

22.03. – 24.03.2024.

3 dana, 2 noćenja

 

Vrlo jedinstven i poseban vikend za vas. Vikend koji će vam omogućiti da se povežete sa svojim tijelom, umom i dušom .

Kvalitetno ćete se posvetiti sebi, odmaknuti od svakodnevnih obaveza i stresa i uživati u Vili Rosa dei Venti okruženoj prekrasnom prirodom sa čarobnim pogledom na more. Villa je obrgrljena  maslinama, kaduljom, lavandom, smiljem, cvrkutom ptica i zujanjem pčelica. To je divan posjed sa kojeg možete vidjeti samo zeleno i plavo, možete prošetati, udisati mirise…

Ujedno jako rijetko viđeno, u cijeloj okolini posjeda nema niti jednog dalekovoda, niti jedne žica ili stupa od struje i zračenja. Ne brinite imamo struju i internet 🙂

Biti će to odlična kombinacija tjelesnog treninga (ples, vježbanje, relaksacija) by Vesna Bilman, radionice za poboljšanje kvalitete života by Nikolina Balenović, šetnje uz more, sportsko opuštajuće masaže leđa by Marko Prpić, jacuzzija i 3 obroka dnevno spremljenih by chef Petar Tucman i njegove desne ruke Liz Willems pomno osmišljenih od istarskih namirnica visoke vrijednosti i malo kalorija ekskluzivno za potrebe retreata.

Sa Petrom Tucmanom uživati ćemo na radionici izrade zdravih snack štangica, a Vesna Bilman će vam kroz tips and tricks – fotografija mobitelom – pokazati kako kadrirati i pozirati za dobru fotku.

Organizirana 3-satna šetnja uz mora u divljem dijelu Rapca nahraniti će nam tijelo i opustiti um. A Petar će nam spremiti fino voćno piće i snack štangice za okrijepu.

 

Totalno ćete se razmaziti i priuštiti si 3 dana samo za sebe. Nakon ovog vikenda ništa neće biti isto. Biti će samo zdravije, bolje, ispunjenije.

 

 

Divan doživljaj –  jacuzzi – odmor za tijelo, užitka u pogledu na more i prekrasnu prirodu.

 

Jedinstveno iskustvo za one najbrže.

 

 

U cijenu je uključeno:

 

 • Smještaj u luksuznoj vili u Istri, sa prekrasnim pogledom na more, usred maslinika i netaknute prirode, sobe su dvokrevetne
  • Svaka soba ima pogled na more i svoju kupaonu

 

 • Radionice sa Nikolinom Balenović, intuitivne i feng shui savjetnice, na temu
  • Lijepo je biti ja – radionica o ljubavi prema sebi
  • Kako biti i ostati dobro bez obzira na životne izazove

 

 • Trening Diva Dance Healing 2x – Vesna Bilman

 

 • Masaža od 30 minuta

 

 • Svi obroci – puni pansion spremljeni s ljubavlju ekskluzivno za retreat by Petar Tucman i Liz Willems

 

 • Radionica by Nikolina Balenović – Kako donositi intuitivne odluke

 

 • Radionica by Vesna Bilman, kadriranje i poziranje – fotografija mobitelom

 

 • Radionica by Petar Tucman – Zdravi snack

 

 • Lunch paket by Petar Tucman u nedjelju za put

 

 

Broj mjesta je vrlo ograničen.

Ukoliko želite za sebe ovo vrlo jedinstveno iskustvo, djelujte brzo i osigurajte si mjesto na ovom luksuznom vikendu za sebe! 

 

__________________________________________________________

 

Organizatorice retreata:

 

Nikolina Balenović, intuitivna i dipl. feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestselera „Transformation lessons“, članica udruženja transformacijskih lidera Europe ATL Europe, osnivačice Marie Diamond (zvijezde iz knjige i filma „Tajna“). Intutivna savjetovanja, feng shui savjetovanja i edukacije iz područja osobnog razvoja i duhovnosti radi profesionalno preko 10 godina. Radila je sa više stotina žena iz preko 20 zemalja svijeta. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. U osobnom radu na sebi je preko 20 godina, ujedno je bacc. ekonomist.

 

 

 

Vesna Bilman, dipl. oec., direktorica je Plesne škole Diva, vlasnica programa za ples i vježbu pod nazivom DDH – Diva Dance Healing gdje kombinira ples, vježbe snage, strechinga i relaksacije u omjerima ovisno o dobi polaznica. Certificirani je plesni učitelj i Specijalist za fotografiju i digitalnu obradu. Radi samo ono što joj u pojedinim fazama života čini izuzetno zadovoljstvo, a svojim klijentima pruža ono što smatra da je najvažanije, a to je zdravlje i sreća.
Na retreatu ćemo imati 2 treninga DDH – Diva Dance Healing, treba vam sportska odjeća i 1 ručnik, a ja ću donijeti prostirke.
Osim vježbanja sa mnom ćete imati priliku odraditi brzu radionicu “Tips and Tricks – fotografiranje mobitelom” gdje ćemo naučiti osnove kadriranje i poziranja važnih za fotografiju.

 

Fotografije vile možete vidjeti na Vesninoj Feacebook objavi OVDJE

 

Možete se učlaniti u našu Facebook grupu. Link za grupu je OVDJE

__________________________________________________________
CIJENA – EARLY BIRD 880 EURA, UPLATA DO 01.03.2024.
REDOVNA CIJENA 990 EURA, UPLATA DO 15.03.2024.
Plaćanje može biti u cjelosti ili 50% od ukupnog iznosa, za early bird druga polovica najkasnije uplatiti do 01.03.2024., a redovnu cijenu do 15.03.2024.
Rezervacija je uplata.
__________________________________________________________
Prijave i informacije:
Nikolina Balenović,nikolina@sretanzivot.hr

Vesna Bilman, vesna.bilman@gmail.com ili na mob. 0914899015

Ili putem donjeg formulara:

 

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.