Kako upravljati stresom

Webinar ♥

“Kako upravljati stresom – kako naći mir u nemiru”

U webinaru se prolazi:
• Što je stres?
• Koje vrste stresa postoje?
• Potencijalan rješenja?
• Kako naći mir unutar nemira?
• Koje akcije poduzeti?
Kako otpustiti ono što nam ne treba (u ovom slučaju stres), da bi oslobodili prostor za ono što je dobro za nas.
Imamo razne stresove u životu, neki su mali, a neki su jako veliki. Često su neizbježan dio našeg života. Nije ih moguće izbjeći, ali je moguće sa njima se kvalitetno nositi i učiti o sebi kroz njih.
Na webinaru dijelim, što ja primjenjujem u svojim stresnim situacijama i kako preveniram da se neke niti ne dogode.
Svi duhovni učitelji govore kako je važno biti u miru. Potpuno se slažem sa time. Zato je vrlo važno raditi na svojem unutarnjem miru svakodnevno. To ujedno pomaže da se sustav lakše prilagodi u stresnim situacijama koje nas sve ponekada zadese. Prevencija je vrlo važna i podijeliti ću koje alate ja primjenjujem da održavam svoj unutarnji mir.
Kada se dogode teške situacija i tada znati ući u mir dok je sve u nama u nemiru – to je vrlo teško, ali je moguće. Ponekada je to umijeće. Kako se vratiti? Kako se umiriti? Prolaziti ćemo na webinaru.
Dobiti ćete alate koji će vam pomoći da u stresnim i nemirnim situacijama nađete mir u sebi.
*****
Svjedočanstvo sa webinara:

”Sretna sam što sam slušala intuiciju i odlučila se prisustvovati Nikolininom webinaru ‘Kako upravljati stresom’ iako su mi um i ego govorili ‘Ma ne treba to tebi, ti dobro upravljaš stresnim situacijama’. Međutim, na Nikolininom webinaru otkrila sam koji su to moji obrasci, određeni trigeri koji mi najviše podižu razinu stresa kao npr. multitasking, što mi je zaista otvorilo oči i prikazalo situacije iz skroz drugog ugla gledanja! Osvijestila sam i kako u tim situacijama reagiram. Shvatila što trebam Promijeniti kako se ne bi dovodila u određene stresne situacije u koje se sama dovodim te ako se ponovno dovedem u takvu situaciju, što mogu Drugačije napravit sljedeći put.

Genijalno mi je što sam osvijestila taktike koje su mi pomagale nositi se sa situacijama na koje ne mogu utjecat a i naučila nove metode i korisne savjete koji mogu biti od benefita. Jako sam sretna što sam bila dio webinara jer već na dnevnoj bazi vidim promjene u vlastitom ponašanju i primjenjujem naučene metode u kojoj je i briga za dijete, u svjesnom stanju mnogo lakša.

Hvala ti draga Nikolina, vrijedilo je.”

Petra

 

 

******
Možda ti treba samo jedna mala promjena za sretniji, ispunjeniji i naravno mirniji život, a koja je to promjena – možeš otkriti u webinaru “Kako upravljati stresom – Kako naći miru nemiru”
Trajanje webinara: 70 min
Cijena webinara: 44 eur

 

Uplata se izvršava na sljedeće:
Sretan život, obrt za usluge i trgovinu
Nikolina Balenović
Zagreb
IBAN HR5024840081135290747
Po zaprimljenoj uplati vam šaljem webinar i prezentaciju na email.
Javiti se putem emaila nikolina@sretanzivot.hr
Slobodno proslijedite osobi za koju znate da bi joj bilo korisno.
Ulaganje u sebe, je uvijek najbolje ulaganje.

Od srca

Nikolina

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.