Svjedočanstva intuitivno čitanje

 

Vera KKad živite u svijetu punom izazova, ponekad dođete u situaciju da si postavite pitanje: „a što sad“? Skupljala sam znanje cijeli život, ne da bi ga skupljala radi skupljanja već na taj put natjeraju neke okolnosti, pa eto desi vam se da imate neka saznanja koja drugi nemaju. Nakon puno godina odete na zasluženi trajni odmor, imate vrijeme cijeloga svijeta i pinklec iskustava na plečima. Znadete da postoji vaša životna svrha, a niste baš sigurni da li ste svoje zadatke ispunili u cijelosti. Pitate se da li ste dali sve što ste mogli u ovom svijetu.
I onda čeprkajući internetom naletite na intuitivno čitanje. Proučivši Nikolininu web stranicu, zaključila sam da bi mi dobro došlo počavrljati sa njom i vidjeti što to imaju za reći naši duhovni vodiči i sagledati svoj život i svoju svrhu na jedan malo drugačiji način.

Nisam požalila što sam se odlučila na taj korak, jer u principu uz ugodno druženje sa Nikolinom dobila sam uvid da sam cijeli život bila vođena na svom putu. I još po tko zna koji put ustanovila sam da – slučajnosti ne postoje. Bila sam oduševljena ovim načinom dobivanja informacija o sebi iz malo viših dimenzija. U svakom slučaju ukoliko se odlučite na intuitivno čitanje razigrane Nikoline, nećete požaliti.
Vera – Zagreb
________________________________________

Intuitivno čitanje bilo mi je vrlo ugodno i pozitivno iskustvo. Poruke iz duhovnog svijeta uvijek su pozitivne, inspirativne, OLYMPUS DIGITAL CAMERAdobronamjerne i… mudre. Ono što me ugodno iznenadilo je koliko sam zapravo već usklađena s njihovim vodstvom. Iako nemam sposobnost da komuniciram s duhovnim svijetom, njihovo vodstvo ipak je svo ovo vrijeme dopiralo do mene putem unutrašnjeg glasa ili osjećaja, raznih sinhroniciteta i “slučajnosti” i sl. Naravno bilo je tu i poruka koje su me iznenadile. Duboko u sebi znam da su istina, ali sam imala otpor. Hvala Nikolini što mi je preporučila knjigu “Voljeti to što jest” od Byron Katie. Samim čitanjem te knjige dolazi do pomaka u razmišljanju i iscjeljenja.

Primjenjujući savjete koje sam dobila osjećam novi pomak u životu. Toplo preporučam svakome.
Mia, Zagreb
________________________________________

 

Arijana SenićNa intuitivno čitanje sam se odlučila nakon preporuke prijateljice jer mi je u tom trenutku baš trebalo nešto tako, i htjela sam jednostavno vidjeti kako to izgleda.

Nikolina me se pozitivno dojmila od prvog trenutka i razgovor s njom mi je bio vrlo ugodan, a potrajao je skoro sat vremena. Odlučila sam da neću snimati već detaljno zapisivati razgovor i poslije ga posložiti, što se pokazalo dobrom odlukom jer sam kasnije više puta čitala napisano dok mi se nisu stvari posložile i sjele na svoje mjesto, a teško da bih baš tako često mogla slušati snimljeni razgovor od sat vremena.

Od Nikoline sam dobila divne poruke i sve što mi je prenijela pokušala sam razumijeti i na dubljoj razini da bih mogla odlučiti što s informacijama koje sam dobila. I nakon nekog vremena (par tjedana) neke stvari su mi postajale jasnije i potakle me, odnosno inspirirale na neke vrlo zanimljive životne odluke. Već sad sam sretna zbog toga, a kako će se sve realizirati u budućnosti, vidjeti ćemo.

U svakom slučaju vrlo zanimljivo i inspirirajuće iskustvo.

Arijana


 

Iz poniznosti svog bića otvoreni smo za mnoge opcije…poniznost znači da smo svaki dan predali svo znanje na oltar svoje duše i da smo spremni za20150815_154707 nova učenja i nadograđivanja svoga bića…tada smo kao mala djeca koja se raduju novim otkrivanjima ne razmišljajući sto su već naučili prethodan dan…svi smo već toliko štiva pročitali i išli na raznorazne tečajeve da nam na razini uma sve već postaje poznato…međutim naše biće se širi i u isto vrijeme je na visokoj razini svijesti a i ima potrebu da svoje probleme melje u već naučenom…i upravo ta viša svijest nas u pravilu uvijek navede na stvari i osobe koje nas lagano ujedno izvuku iz dotadašnjih šablona…

tako je i mene put odveo do Intuitivnog učenja 🙂 …tome sam veoma zahvalna…prvenstveno svojoj dragoj prijateljici koja mi je ispričala tako zdusno svoje iskustvo da  sam bez razmišljanja došla u kontakt sa Nikolinom 🙂 …usmjeravanje je ono sto mi se jako dojmilo, vođeno iz viših sfera te stoga prezentirano tako jednostavno a kao laser pogađa srž problema…i osvještenjem ponovo nas vraća na svjetlosni kolosijek koji tako divno bistri nase bice…poslije naseg razgovora   izazvano je niz situacija koje sam sagledavala iz drugačijeg ugla nego do tada i samim tim jedna po jedna stvar su se rješavale sa lakoćom…moj se stav promijenio prema samoj sebi i prema svemu što me okružuje…i dalje širim ruke za nova iskustva i učenja sa dubokom zahvalnošću za svaku svjetlosnu lopticu koja se slije u moju dušu 🙂

Sanja


 

Tea“Nikolina je izuzetno topla i inspirativna osoba. Puna ljubavi i empatije.”

Intuitivno čitanje za mene je bilo velika nepoznanica. No, nakon izrečenih slika istina, moje uši su počele slušati, a moje oči su počele gledati. Nikoline intuitivne sposobnosti iznenadile su me. Njena kozmička energija, kojom s lakoćom izgovara sve važne elemente u mom životu, ostavile su me bez daha. U toplini svog doma, slušala sam Nikolinu kako me upućuje na puteve koje mogu odabrati, na radnje, rituale i misli na koje moram sebe usmjeriti. Intuitivno čitanje u meni je pojačalo vlastitu uključenost u samu sebe.

A Nikolina je izuzetno topla i inspirativna osoba. Puna ljubavi i empatije. Nikolina je osoba koju sam odmah zavoljela, a znam da će to trajati cijeli život.

Niki, hvala ti na beskrajnoj životnoj podršci kojom me pratiš!
Dorotea, Zagreb
________________________________________

 

Predivno!Sanda
Prekrasno!
Hvala ti!
Koji si ti blagoslov u mom životu!
Uz “dijagnozu” daš i “lijek” i uputu kako to ispraviti.
Ja ti jako vjerujem i mislim da možda nisi ni svjesna koliko u biti znaš, možeš, al najviše osjećaš! To mi je super kako si supersenzibilna u smislu da imaš takvu sposobnost osjećati sebe i druge.
Thx još jednom!
Sanda, Duga Resa

________________________________________

VeseDragu Nikolinu upoznala sam ovo proljeće na seminaru Sonie Choquette u Zagrebu. U ta dva dana smo obavljale par zadataka u istoj grupi koje nam je Sonia zadala. Komunikacija je odmah krenula, potpuno otvoreno smo krenule u razgovore gdje smo izmijenile svoje životne priče. Nakon seminara smo se čule 2-3 puta i ja sam ovo ljeto imala nezgodu s mobitelom i ostala bez svih brojeva ali moj broj ostao je isti. Zadnjih par mjeseci sam se osjećala jako loše, bila sam tužna, izgubljena bez nekog posebnog razloga. Pokušavala sam raznim tehnikama, godinama se bavim pozitivnim afirmacijama, anđelima, tapkanjem i reikista sam drugog stupnja ali i uz sva znanja i poznaje nešto mi je falilo. Radila sam s raznim učiteljima ali uvijek krenem naprijed pa padnem skalin. Prije jedno dva tjedna zvoni mi mobitel broj nije upisan u imenik i ja se javim kad Nikolina, iznađene iza kojeg slijedi još veće kaže mi da je počela raditi čitanja i zove me da vidi da li sam zainteresirana da mi čita. Da, da, da, a u sebi ponavljam hvala, hvala, hvala… Napokon sam osjetila olakšanje znala sam da će mi Nikolinino čitanje pomoći jer ja trebam odgovore a sad mi je Univerzum poslao nju da napravim sljedeći korak da uklonim blokade koje su me kočile da se prepustim sebi i životu s potpunim povjerenjem. Trenuci dok sam sjedala u miru i tišini u svom uredu u Dubrovniku dok je Nikolina u Zagrebu komunicirala sa mojim anđelima i višim Ja za mene su bili ispunjeni toplinom, osjećaju ljubavi i svjetlosti. U više navrata sam osjetila svjetlost koja mi prolazi kroz tijelo i vrati se u treće oko. Bilo je predivno iskustvo i za mene nešto sasvim novo. Nakon toga slijedio je trenutak istine, Nikolina je zazvala i počela mi prenosit poruke koje je zapisala. Razgovor je tekao ugodno, svaka poruka je imala smisla i slagala se kao mozaik. O bilo kakvoj nejasnoći sam mogla zaustavit Nikolinu i zamolit da pojasnimo situaciju. Bila je jako ljubazna i strpljiva i jako sam joj zahvalna na svemu. Svima bi savjetovala čitanje, bilo koje rješenje životne situacije krije se u nama a čitanje će vam pomoći da uvidite rješenje, da ga prihvatite takvo kakvo jest jer ćete sa stopostotnom sigurnošću znati da je to to. Osim toga tu je i energetska vibracija koja prolazi vašim tijelom tijekom čitanja koja vam obnavlja snagu i priprema vas za korak koji mijenja tijek života na put kojim trebate koračati. Nike hvala, ljubim te…
Vese, Dubrovnik
________________________________________

 

Uvijek kada me ljudi zamole da o njima nešto napišem uhvati me lagana panika! Kako izraziti ono sto osjećaš prema toj osobi? Kako Davoremocije prenijeti da ih drugi jasno protumače? Ali, Nikolina je nešto drugo! O njoj je lagano pisati jer je predivna osoba, slobodna duša i prijateljica. Uvijek nasmijana, vedra i vesela. Glasna i energična! Predivna! A istovremeno vrlo pronicljiva, pogleda koji gleda duboko i izravno u srž! Uvijek sam joj govorio da se u njoj skriva nešto veliko! I upravo je zato njeno čitanje ustvari igra. Igra dvije duše koje se u to kratko vrijeme spoje i podijele predivne trenutke zajedništva. Tako je i moja seansa prošla savršeno lagano. Informacije koje sam dobio Nikolina mi je prenijela jasno i nedvosmisleno. Predivno iskustvo koje ću sigurno ponoviti!
Davor, Zagreb
________________________________________

 

DeanDraga Nikolina,
Znajući da si ti jedna od najinuitivnijih osoba koje poznajem, čim si mi rekla da se baviš intuitivnim čitanjem, odmah sam osjetio da mi možeš pomoći. Puno ti hvala jer si mi osvjestila da imam snage da slušam svoje srce i da živim bez straha.
Dean, Zagreb
________________________________________

 

Dragi svi! Moja draga prijateljica Nikolina prije par tjedana me je pitala da li želim da njezini duhovni vodići Carolinekontaktiraju sa mojima, naravno odmah sam pristala. I taj dan je došao…Kad me je Niki zvala i rekla da moji vodići poručuju da bih trebala pjevati, bila sam u šoku. O tome nismo nikada pričale. Niki i ja pričamo puno o našim planovima, snovima, koje stvari bi nas činile sretnima… jedan od mojih projekta je spojiti argentinski folklor i rad sa djecom… ali nikada joj nisam pričala o svojim pokušajima sa pjevanjem, pjevala sam sa tamburaškom skupinom u zboru itd ali nikad se nisam istaknula. Prije nekoliko godina jedan bend koji svira salsu me je kontaktirao da pjevam sa njima… ali tada moj mi glas niti moj sluh nisu bili isti kao prije… bilo mi je muka samu sebe slušati kako falšam, i to sam ostavila po strani, pokopano i u kovčegu… Sad poslije ovoga sto mi je Niki rekla ne znajući za moje pokušaje daje mi dašak nade, snage da se počinjem spremati na pjevanje., Niki me je vidjela kako se moje srce otvara kad pjevam, to bi značilo da se spojim sa svojem srcem sa svojim vodićima, i to ću nastojati i činiti. Dala mi je jednu prekrasnu poruku i od moje bake indijanke (koju nikad nisam upoznala ali koju sam grlila uz jednu meditaciju, osjetila i grlila). Querida amiga, hvala ti za ovo prekrasno iskustvo i za ove prekasne vijesti. Volim te!
Carolina, Zagreb
________________________________________

 

Nada 1Ovo je moje prvo iskustvo čitanja. Nikolina, obavila si ga profesionalno, a opet na blizak i srdačan način služeći se jednostavnim jezikom koji je svima razumljiv (a i kakav bi mogao biti jezik srca nego svima razumljiv!!!) Meni je pomoglo da dublje sagledam okolnosti mog trenutnog životnog iskustva i dobijem smjernice za dalje !!!!
Hvala ti!
Nada, Samobor

 

POVRATAK na intuitivno čitanje OVDJE