Smjerologija

Pomoć kod odabira povoljne lokacije za selidbu

Što je smjerologija?

smjerologija Smjerologija je nauka o smjeru putovanja koja seže pet tisuća godina unazad kao i zapisi o Feng Shui Astrologiji iz koje proizlazi. Koristi se u situacijama kada se planira selidba ili se preseljava ured, za određivanje najpovoljnijeg smjera.

Nepovoljna (nepogodna) smjerologija odnosno selidba može rezultirati nevoljama, nesrećama, bolestima i neuspjesima i može utjecati na vas dobrih 2 godine, ovisno o tome jeste li na neki način popravili smjer ili ga još više pogoršali.

Postoji godišnja i mjesečna smjerologija:

GODIŠNJA SMJEROLOGIJA se koristi i gleda pri preseljenjima na duže od 40 dana

MJESEČNA SMJEROLOGIJA se koristi i promatra za kraća putovanja unutar jednog mjeseca do 30-tak dana (primjer: kraći godišnji odmor do 20 dana).

Kroz povijest je primijećeno da su osvajanja bila vrlo uspješna u smjeru od sjevera prema jugu i od istoka prema zapadu. To ima veze sa konstelacijom (pozicijom) zvijezda na nebu koja utječu na sjeverni pol i rotaciju zemlje. Najsnažnije dvije energetske struje koje mi možemo vidjeti u tim smjerovima su

 •     Golfska struja (sjever – jug)
 •     Monsun (istok – zapad)

Mi se nekad možemo namjerno preseliti da bi osvježili svoj život i to u pravom trenutku, u pravom smjeru i na pravo mjesto.

Kada vam je potrebna konzultacija:

 • Ukoliko se selite
 • Selite poslovni prostor
 • Tražite novi posao
 • Idete na godišnji odmor na duži period
 • Kada želite osvježiti svoj život – unijeti novu energiju u njega

Konzultacija uključuje:

 1. Izračun ki broja
 2. Provjera kada vam je povoljno raditi selidbu
 3. Povoljni smjerovi preseljenja na duže i kraće razdoblje u tekućoj godini
 4. Provjera smjera prema kojemu želite seliti – da li je povoljan ili nepovoljan (bilo da je to druga ulica, drugi grad ili druga država)
 5. Ukoliko je smjer nepovoljan, traženje rješenja
 6. Provjera povoljnosti / nepovoljnosti smjera za kraće putovanje – godišnji odmori (ako znate gdje ćete putovati na kraća putovanja)

Za navedenu analizu potrebni su sljedeći podaci:

 1. Datum rođenja (dan, mjesec i godina)
 2. Adresa trenutnog mjesta boravka (grad, ulica i kućni broj)
 3. Adresa na koju se planirate preseliti (grad, ulica i kućni broj) – ovo je u slučaju ako točno znate gdje se želite preseliti
 4. Datumi kada planirate biti na godišnjem odmoru i mjesto boravka gdje želite provesti godišnji odmor

CIJENA je 400,00 kn

Možda Vam je baš ova godina otvorena za selidbu u željenom smjeru, a već sljedeće godine nije – pa je bolje provjeriti prije nego kasnije reći “a da smo barem prije znali ….”

Odaberite najbolju lokaciju za preseljenje, za promjenu poslovnog prostora, za promjenu posla ili za putovanje na odmor.

Dajte si vjetar u leđa!

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.