Radionica – Lagan ulazak u novo

 

Radionica “Lagan ulazak u  novo”

 

Dvije radionice u kojima uz korištenje rituala Mjeseca + rituala koje sama radim objedinjujući znanja iz raznih izvora (oni će pridonositi vašoj ljubavi prema sebi) otpuštajte nepotrebno staro i prizovite željeno novo.

 

Meni su ovi rituali iznimno pomogli u mojem životu. Od kada sam ih naučila, otpustila sam neke dijelove koje sam nosila u sebi preko 30 godina, a i ostvarila neke fantastične želje. Uistinu su moćni. I sada ih prvi puta dijelim i sa vama predivnim dušama. Ponekada nam dobronamjerni savjet – “otpusti”, nikako ne pomaže. Znam i sama. Niti meni nisu pomagali. Iako sam mentalno znala da trebam nešto otpustiti, međutim moj sustav nikako nije mogao. Ovi rituali su mi u tome magično pomogli, samo od sebe je spalo. Tako da ako se pitate kako stvarno otpustiti staro, naučiti možete radionice. Ovi rituali će vam sigurno pomoći da otpustite ono što vam ne treba i oslobodite prostor za novo i da naučite kako da ostvarite što želite. 

 

Također, uz ova znanja napokon sam počela manifestirati. To mi je prije bilo jako teško. Sada mi je stvarnost.

Ako je i vama teško manifestirati što želite, nakon ove radionice naučiti ćete i vi KAKO MANIFESTIRATI.

 

 

Radionica se sastoji od dvije radionice na kojima ćemo prolaziti sljedeće:

– Otpuštanje tereta, razočaranja, pogrešaka, neuspjeha, negativnog govora prema sebi i drugima, … svega teškoga što ste nakupili na sebe ili što vam se događalo u godini
– Osvještavanje što je bilo dobro – unosimo svijetlo na pozitivna učenja koja ste naučili
– Prizivanje vaših želja srca za 2024 godinu – otvaranje prostora za novo.
– Jasnoća što je to točno što želite i koji je najbolji način da to i dobijete.

 

Često pročitamo ili čujemo savjete da bi nešto bilo dobro da napravimo i osjetimo da bi bilo dobro, kažemo sebi “budem”, ali na kraju to ne učinimo. Ne učinite, možda jer ne stignete ili zaboravite. Iako znate da nema promjena, dok ne učinite svoje korake, ali eto … vrijeme ode, obaveza 100 i opet sve isto. 

 

Iz tog razloga sam ovu radionicu namijenila da sve napravimo na radionici. Radionica je praktična. Prva radionica je u oslobađajućoj energiji, a druga radionica u pozivajućoj energiji. Da bi ušlo novo, staro treba izbaciti – da ima mjesta 🙂

 

Staro drevni vrlo moćni rituali.

 

Trajanje  70 min i prva i druga radionica

Cijena – 55 eur

Podaci za uplatu su sljedeći:
Sretan život,
obrt za usluge i trgovinu
IBAN HR5024840081135290747

 

Snimka radionice, upit na nikolina@sretanzivot.hr

 

Od srca

Nikolina

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.