Radionica: Radiestezija

Radiestezija


Datum: 22. – 23. rujna 2018.
Zagreb, Hotel Dubrovnik, Gajeva 1

 

Velika mi je čast da vas mogu pozvati na ovu zaista iznimnu radionicu 

 

To je siguno jedna od životnih

Prilika koja se ne propušta 🙂

 

Pogotovo ukoliko u srcu osjećaš pozivnicu za ovom edukacijom 

 

Marie Diamond 

Radionicu će voditi Marie Diamon, svjetski renomirana govornica, transformacijska učiteljica i autorica internacionalnih bestsellera, poznata po sudjelovanju u hit filmu Tajna – The Secret održat će zaista posebnu radionicu – Diamond RADIESTEZIJA.

Obzirom da Marie ima izniman dar viđenja različitih vrsta energija, shvatila je koliko je važno poučiti što više ljudi o mnogim nevidljivim štetnim utjecajima na naše zdravlje, tako da si sami možemo pomoći i otkloniti ih.

Marie_Diamond_website

 

O RADIONICI – RADIESTEZIJA

Bez obzira jesmo li svjesni mnogobrojnih štetnih zračenja koja su oko nas, ona svejedno utječu na naše zdravlje, vitalnost i raspoloženje.

Na ovoj ćemo radionici naučiti otkrivati štetna zračenja i postavljati posebne ‘ljekove’ koji će nas od njih zaštititi.

Ova će radionica pomoći i vama i vašim bližnjima da živite zdravije, sretnije i produktivnije!

POVEZIVANJE S KVANTNIM POLJEM

U ovom dvodnevnom seminaru o radiesteziji Marie Diamond, naučit ćete kako se dosljedno povezati s kvantnim poljem kako biste otkrili različite negativne energetske linije u svom domu i uredu. Također ćete naučiti kako ih iscijeliti.

NEGATIVNA ZRAČENJA – NAUČIT ĆEMO IH OTKRITI

Nakon ovog seminara, moći ćete pronaći i scijeliti slijedeće negativne poremećaje u svom domu: geopatske stresne linije, interferencijske linije, osobne linije, negativne Hartmannove i Curryeve linije, kao i negativne vrtloge.

 

NEGATIVNI UTJECAJI KOJE ĆETE NAUČITI OTKRITI I ISCIJELITI

• Geopatske stresne linije: saznat ćete kako ožiljci zemlje utječu na naše zdravlje i naš san
 
Interferencijske linije: stresne linije koje stvaraju odašiljači za mobilnu telefoniju, radijski odašiljači i satelitske antene
• 
Osobne linije: stresne linije od različitih transmisija koje utječu na vas osobno.
 Negativne Hartmannove i Curryeve linije: negativna energija koju proizvodi elektricitet u vašem okolišu
 Negativni vrtlozi: zone guste energije, stvorene prošlim negativnim iskustvima.
 Aktivacije, ciljevi i predviđanja za svaki od energetskih brojeva za 2018.

POZITIVNA ZRAČENJA – KAKO IH POJAČATI

Također ćete naučiti kako pronaći pozitivna energetska područja u svom okolišu te kako poboljšati pojedino područje da bi unosilo svjetlost i ojačavalo vašu vezu s kvantnim poljem.

ŠTO ĆETE JOŠ DOBITI

Prijava na seminar uključuje priručnik, profesionalni par radiestezijskih diagnostičkih šipki i starter paket radiestezijskih ljekova.

 

Malo više o Marie Diamond

 

Marie koristi izvanredno znanje o energiji, kvantnoj fizici, zakonu privlačenja i drevnim mudrostima kao što su meditacija, Feng Shui i radiestezija, kako bi podržala pojedince, organizacije i korporacije u preobražavanju svog uspjeha, financijske situacije, odnosa, motivacije i inspiracije.

 

Među njezinim su klijentima milijarderi, multi-milijunaši i slavne osobe iz svijeta filma i glazbe (kao što su Steven Spielberg, Rolling Stones, Paula Abdul, Dan Acroyd itd.), najprodavaniji pisci i motivacijski govornici (poput Rhonde Byrne, Jacka Canfielda, Boba Proctora, Johna Greya, Marianne Williamson i Vishean Lakhiania), vrhunski sportaši i sportaši u košarci, nogometu, golfu, vođe Fortune 500 tvrtki (kao što su BP-Amoco, Exxon Mobil), CEO i top lideri u nekoliko najboljih svjetskih MLM tvrtki (poput Lyonessa, WorldVentures, Nikken, Herbalife, IT Works Global, Forever Young itd.) i vladinih čelnika i organizacija (poput Belgije, Kazahstana, Rusije, Islanda, SAD-a, Kanade i Meksika).

Marie je utemeljiteljica jedinog globalnog vijeća transformacijskih lidera (TLC), te osnivačica i predsjednica Udruge transformacijskih lidera Europe (ATL Europe) i smatra se jednom od 100 najvažnijih transformatorskih trenera, govornika i autora na svijetu.

Također, vrlo je tražena kao osobni i poslovni mentor i energetski savjetnik, jer ima dar vidovitosti, pogotovo u uvidima blokada iz prošlosti i mogućih budućnosti, te čitanju energije s udaljenosti.

Više o Marie i njezinom radu možete vidjeti na njenoj web stranici www.mariediamond.com

 

 

Moj ostvrt na ovu radionicu:

Ova radionica je moja želja već dugi niz godina i izuzetno mi je drago da će se održati i to baš u mojem gradu.

Naime kao feng shui savjetnik, znam kolika je važnost radiestezije i iz tog razloga sam svim svojim klijentima sa kojima sam radila feng shui savjetovanja, uvijek savjetovala da svakako uz feng shui savjetovanje naprave i radiestezijski pregled sa radiestezistom.

Kako samo u sklopu feng shui akademije učili osnove radiestezije, znala sam koja je važnost radiestezije i još odonda se je u meni usadilo sjeme da želim naučiti radiesteziju, međutim nisam nikako dobivala pozivnicu iznutra niti za jedan tečaj koji se je održavao. I ostavila sam tu želju sa strane – biti će kada je vrijeme i kada treba.

Kada sam saznala da će Marie Diamond u Zagrebu održati tečaj baš radiestezije bila sam više nego oduševljena, jer je to moja želja već više od 5 godina i moje srce je znalo da je ona savršena osoba od koje želim učiti radiesteziju i da je to sada to. Ostvarenje moje želje 🙂

Sve u životu radim po intuitivnom impulsu, tako je i sa ovom edukacijom i znam da je Marie Diamond u tome izvrsna.

Iznimna mi je čast da u suradnji sa Sanjom Plavljanić Širola iz Centra Sretan dan koja je glavni organizator navedene radionice da vas mogu pozvati na ovu iznimno važnu edukaciju.

Želim naglasiti da se ova edukacije neće ponovno organizirati, 

Ujedno zbog energetskih razloga, ograničena je na 50 polaznika. 

Tako da ako vas zove da naučite ovo vrlo važno znanje – nikako ne propustite ovu izuzetnu priliku.

Važnost radiestezije se zna odavnina. A sada imate čast naučiti ovo iznimno vrijedno znanje i to od Marie Diamond koja je u svijetu poznata upravo kao učitelj feng shui-a i radiestezije i konzultant u istome i imati ćete navedeno znanje za sebe za cijeli svoj život i moći ćete to primjeniti u svojem domu, svakom drugom prostoru u koji ćete se preseliti, pomoći pri tome svojoj obitelji i/ili prijateljima ….  A možda vas i profesionalno zainteresira da i vi radite radiesteziju klijentima 🙂

Nije li to predivno bogatstvo 🙂

Još jedna napomena: danas radim posao koji cijelim svojim bićem volim i koji je moja svrha i to ne bi bilo tako da nisam ulagala u sebe i u svoju edukaciju i slušala svoje srce i puno puta bila iznimno hrabra.

Slušajte svoje srce i recite mu DA kada vas zove da učinite nešto što je zov vaše duše 🙂

 

Detalji radionice:

Datum: 22. – 23. rujna 2018.
Vrijeme: 09:30 – 17:30
Mjesto: Zagreb, Hotel Dubrovnik, Gajeva 1
Cijena: 4.200,00 kn
Prijave na: nikolina@sretanzivot.hr

Napomena: mogućnost plaćanja u dvije jednake rate – zadnja rata se plaća najkasnije prilikom dolasna na radionicu
*Pauza za ručak od 13:00-14:15

 

Posebna pogodnost

 

POSEBNA POGODNOST od mene – za vas koji mi se prijavite na radionicu imate dodatnu posebnu ponudu za energetski tretman Pellowah (to je naravno opcija, ukoliko bi to željeli).

Posebnu pogodnost koju nisam do sada objavljivala. Pellowah energetski tretmani sam u ponudi imala samo za klijente sa kojima radim u kontinuitetu.

Iznimno moćan energetski tretman koji pomaže u sljedećem:

 • pomaže prilikom donošenja odluka
 • iznimno pomaže u pročišćenju od strahova
 • pomaže da vjerujete sebi i svojem unutarnjem znanju
 • energetsko pročišćenje tijela
 • donosi pomak u svijesti
 • događaju se promjene u životu osobe na lagan i prirodan način u željenom smjeru
 • podiže energetski nivo
 • …..

Iznimno moćan energetski tretman + u radu sa mnom dobijete i mini čitanje – uvijek prenesem kanalizirane poruke koje mi dolaze za osobu u našem zajedničkom radu 🙂

Ovu opciju – jedan energetskog tretmana + mini čitanje nudim samo sada po sniženoj cijeni i ne znam kada ću opet ponuditi ovaj energetski tretman.

Cijena: 400,00 kn
Trajanje: 1h – radi se na daljinu
Ponuda vrijedi do 27.09.2018.

 

Prilika koja se ne propušta 🙂

 

Prijava za radionice

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.