Inspirativno druženje

Inspirativno druženje

OD STRAHA DO SREĆE U JEDNU VEČER

20. rujna 2018.

 

U rujnu nas očekuje fantastičan događaj – zabavna, poučna i inspirativna večer u kojoj ćete slušati i sudjelovati u četiri zanimljiva predavanja/radionice, kao i u zajedničkom panelu – kako od straha do sreće.

Uz svjetski poznatu transformacijsku govornicu Marie Diamond (koju znamo iz filma i knjige Tajna), čut ćete i tri zagrebačke članice ATL-a (europske organizacije koja okuplja transformacijske lidere).

Pridružite nam se na eventu koji će prštati dobrim vibracijama!

 

Pogledajte intervju Ivane Plechinger i Marie Diamond:

 

 

Predavačice:

    • Marie Diamond
    • Ivana Plechinger
    • Sanja Plavljanić-Širola
    • Nikolina Balenović Knez

 

Voditelj: Davor Barić

 

VRIJEME: 20. rujna 2018.  18:00-21:00h
GDJE: Hotel Dubrovnik, Zagreb

CIJENA280kn

PRIJAVE: na linku OVDJE

 

PRIJAVITE SE

 

Ivana Plechinger

Čut ćete njenu priču o tome što dovodi bolesti u naše živote i kako možete sami sebi pomoći da što duže budete što zdraviji..

“Imala sam moždani. U 39toj. Rano. Mislila sam da se to događa samo “starcima” nakon šezdesete. Preživjela sam. U glavu udarena još malo više nego ranije. Na odlasku iz bolnice doktori su mi rekli da sam zapravo savršeno zdrava i da mi je to od stresa. Bili su u pravu. Jel i vama nekad doktor rekao da vam se nešto sa zdravljem događa zbog stresa? I mislila sam da je. Svi smo to čuli. “Stres je bolest današnjice”, vrišti sa svih naslovnica novina. Ime moga stresa bilo je: “digli smo kredit za kuću, a nemamo stalne prihode” i “propada mi jedan posao ,a drugi nikako da dobijem”. I zbog toga sam umalo umrla? Zbog toga su moji sinovi mogli izgubiti mamu, moj muž ženu, a svijet fenomenalnu mene? Ma pametno moje ☺

A kako i zašto sam danas tako dobro i kako to može pomoći i vama da zdravije i mirnije živite, otkrit ću vam 20.9. Vidimo se, veselim se.”

 

Nikolina Balenović Knez

Nikolina nam donosi izuzetno zanimljivu temu straha od pogrešene odluke i kako pri tome razlikovati intuiciju od straha.

“Svi u životu moramo ponekad donijeti važne i prijelomne odluke i tada se svatko od nas zapita: “Kako mogu biti sigurnan/sigurna da će odluka koju donosim biti dobra za mene?” Pri tom osluškujemo srce, razum, mišljenja drugih ljudi, ali garancije nema. I tada nas može savladati strah.
Otkrit ću vam kako sam ja prevladala svoje nedoumice i strahove u situaciji koja je slamala moje srce i čitavo biće – u trenutku kada sam prolazila kroz veliku prekretnicu u životu. Podijelit ću s vama nekoliko uvida i konkretnih tehnika kojima si možete pomoći osjetiti pravu odluku, tako da odmah možete iskusiti njihovo pozitivno djelovanje.“

 

Sanja Plavljanić-Širola

Sanja će vam pričati o životu bez straha, jer jedino kad odbacimo strahove i odaberemo hrabrost možemo živjeti punim plućimaIstinski živjeti. I s radošću odabirati nepoznato umjesto dobro poznatog.

“Iz nekog čudnog razloga, u životu nikad nisam birala put straha, strahovi su me zaobilazili, nisu mi prilazili, kao da su znali da nisu dobrodošli. Takav način funkcioniranja kreirao je za mene život koji sam uvijek i iznova doživljavala uzbudljivim i čudesnim. Želim vam prenijeti ljepotu življenja bez straha i potaknuti vas da birate akciju umjesto brige i često ludost umjesto ozbiljnosti. Da se radujete novom i nepoznatom, vjerujete da je sve moguće i da s osmjehom očekujete čuda.
Strahovi su samo loša navika i vrijeme je da ih se zauvijek riješimo!”

 

Marie Diamond

Zvijezda filma i knjige Tajna otkrit će vam konkretne tehnike kako da pobijedite strah i sramežljivost, kao i praktične savjete  kako si pomoću malih promjena u svom domu možete pomoći da se već od jutra radujete životu.

“Podijelit ću s vama, na temelju svog životnog puta, kako doći od straha i ograničavajućih uvjerenja do mjesta u kojem možete manifestirati svoje snove i ciljeve. Ja sam od vrlo sramežljive djevojčice iz Belgije postala globalni transformacijski vođa i završila sam u Tajni.  postoje određeni koraci koje sam poduzela kako bi mi to uspjelo i to želim podijeliti s vama.
Te korake dijelim s ljudima već 25 godina – kako da sami sebe nauče kako se izdići iznad straha.

Naravno, strah je uvijek prisutan u svijetu, ali važno je znati kako se izdići iznad njega i ne biti pod njegovim utjecajem. Podijelit ću s vama ono što ja primjenjujem još svoje 7. godine – to je vrlo moćna tehnika.
Također ću s vama podijeliti kako zakon privlačnosti djeluje u vašem domu, kako bi vas vaš dom podržavao u tome da postanete moćniji i uspješni – da podržava vaše nade i vašu energiju.
Dakle važno je ono što radite sa svojim umom ali i sa svojom okolinom!”

 

Osim predavanja/radionica, u dijelu večeri bit će i odgovori na vaša pitanja.

 

 

DOĐITE PO SVOJU INSPIRACIJU ZA NOVI START NAKON ODMORA!

PREDAVAČICE

 

Marie Diamond je svjetski poznata transformacijska učiteljica, govornica i autorica internacionalnih bestsellera, kreatorica Diamond Feng Shui-a, Diamond radiestezije i programa unutarnje Diamond meditacije. Ona je također jedina europska zvijezda u svjetskom fenomenu – filmu Tajna.
Marie koristi izvanredno znanje o energiji, kvantnoj fizici, zakonu privlačenja i drevnim mudrostima kao što su meditacija, Feng Shui i radiestezija, kako bi podržala pojedince, organizacije i korporacije u preobražavanju svog uspjeha, financijske situacije, odnosa, motivacije i inspiracije.

Marie je utemeljiteljica jedinog globalnog vijeća transformacijskih lidera (TLC), te osnivačica i predsjednica Udruge transformacijskih lidera Europe (ATL Europe) i smatra se jednom od 100 najvažnijih transformatorskih trenera, govornika i autora na svijetu.

Također, vrlo je tražena kao osobni i poslovni mentor i energetski savjetnik, jer ima dar vidovitosti, pogotovo u uvidima blokada iz prošlosti i mogućih budućnosti, te čitanju energije s udaljenosti.

Ivana Plechinger s 19 postala je pop zvijezda u Hrvatskoj, u svojim dvadesetima godinama je vodila „Hugo“, najgledaniji TV show za djecu, danas radi na Narodnom -najslušanijem radiju u zemlji.

S 39 imala je moždani udar koji joj je prodrmao život iz temelja. Uskoro, otac za kojeg je bila neizmjerno vezana, umire joj na rukama. Tada počinje pisati, činilo joj se da je riječi liječe, a suprug oduševljen njenim zapisima, nagovara je da izda knjigu. Svi izdavači do kojih je došla željeli su je izdati! Od prvog dana Ono što ostaje, uvijek ljubav je, najprodavanija je knjiga u Hrvatskoj, u jesen 2018te izlazi i za najvećeg izdavača u Srbiji.
Na turneji, obišla je 100 knjižnica, pokrenula Youtube kanal na kojem priča koliko je zapravo život lijep, tjedno je budno prati čitava regija. Svojim znanjem pomaže, održava motivacijske govore i predavanja i tek sad osjeća da živi ono za što je zapravo rođena.

Nikolina Balenović Knez je intuitivna i feng shui savjetnica. Najveća joj je strast sa svojim klijentima raditi na osobnoj transformaciji i ljubavi prema sebi, te osnaživati druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje riješenja kako navedene blokade riješiti.   Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način.

Certificirani life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar.  Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.
Članica je ATL Europe (Association of Transformational Leaders – zajednica transformacijskih lidera).
Direktorica poduzeća Sretan život d.o.o.
www.sretanzivot.hr

Sanja Plavljanić Širola je voditeljica radionica osobnog razvoja i diplomirani integrativni terapeut.  Kroz svoje radionice, od kojih su neke bazirane na programima Sonie Choquette, pomaže polaznicima da ostvare žudnje svog srca, vrate se u ravnotežu, komuniciraju s anđelima, otvore se prema obilju, probude hrabrost i žive svoje istinsko Ja. Najveća joj je strast polaznicima i individualnim klijentima pružati podršku za važne životne promjene, otkrivati  im čarobnu stranu života i poticati ih da hrabro slijede svoje srce.
Vlasnica je Centra SRETAN DAN u Zagrebu, čije su radionice u proteklih 10 godina promijenile živote više od 1000 zadovoljnih polaznika, koji se često ponovno vraćaju po svoju “dozu pozitive”.
Sanja je također  praktičar Rekonekcije, diplomirana feng shui savjetnica te kolumnistica portala Živim.hr i časopisa Vita. Članica je Udruženja transformacijskih lidera Europe (ATL Europe) i predstavnica Projekta Raj na Zemlji za Hrvatsku (Project Heaven on Earth).

Autorica je knjižice “A-HA misli”, a uskoro izlazi iz tiska i njezina knjiga “Život u čarobnom toku”.

 

Veselimo se našem druženju 20.09.2018.

PRIJAVITE SE