Feng shui radionica – MARIE DIAMOND

 

MARIE DIAMOND 

 

U suradnji sa centrom Sretan dan s radošću vas pozivam na gostovanje Marie Diamond, svjetski renomirane govornice, autorice i jedne je od vodećih svjetskih feng shui stručnjakinja, poznate po sudjelovanju u hit – filmu  Tajna – The Secret.

 

Marie će u studenom 2020. godine za vas održati dragocjenu feng shui edukaciju.

 
 

DIAMOND FENG SHUI ŠKOLA – Fantastičana dva dana Feng shui učenja od jedne od najutjecajnijih svjetskih feng shui majstorica!

 

Dvodnevna radionica – 

 

Edukacija je online sa hrvatskim prijevodom.

 
Postoji mogućnost nastavka edukacije – kojom si otvarate mogućnost da postanete internacionalni feng shui savjetnik.
 
 

Radionica: Diamond feng shui škola

Vikend radionica  2 dana:
7.11. i 21.11.2020.
Vrijeme: 9:30 – 17:30 (pauza za ručak)

 

 

Naučite feng shui od jedne od najpoznatijih svjetskih učiteljica i majstorica

 

Primijenite ova dragocjena znanja u svom životu ili POSTANITE DIAMOND FENG SHUI KONZULTANT

 

Iskoristite ovu izvanrednu priliku (koja se neće uskoro ponoviti) za učenje od jedne od najvećih svjetskih majstorica feng shui-a!

 

 • Važno je znati da su raznovrsne psihološke tehnike i rad na sebi samo dio slagalice, ali ako ne osvijestimo koliko prostor u kojem živimo i radimo svakodnevno utječu na nas, vjerojatno je da ćemo uvijek zapinjati na svom putu prema uspjehu.

 • Na ovoj ćete iznimnoj radionici naučiti i moći odmah primijeniti sve temeljno što trebate znati o feng shui-u za svoj dom. Već i male promjene u vašem domu donijet će vam iznenađujuće pozitivne promjene u smjeru uspjeha, zdravlja, ljubavi, blagostanja i mudrosti.

 • Sustav Diamond Feng Shui vrlo je praktičan i jednostavan za naučiti. Jedan od darova Marie Diamond je njezina sposobnost objašnjavanja složenih stvari na vrlo jednostavan način. S Diamond Feng Shui-em radite s bojama, elementima i oblicima. Aktivacije se mogu izvesti na vrlo suptilan i osoban način.

 • Zanimanje Marie Diamond za ovo umijeće s dalekog istoka traje već 40 godina, učila je od najboljih kineskih majstora, a njene usluge su tražene kako kod svjetskih celebritija poput Stevena SpielbergaPaule Abdul i Dana Acroyda, tako i u velikim tvrtkama i vladama pojedinih zemalja.

 

Program Diamond Feng Shui škole

 
1.  O Diamond Feng Shui-u
 • Počeci Feng Shui-a
 • Diamond Feng Shui sustav
 • Tri nivoa Zakona privlačenja
 

2.  Osobni Feng Shui

 • Kako se pozicionirati za uspjeh
 • Vaš energetski broj
 • Arhetipovi za svaki od energetskih brojeva
 • Kako pronaći i upotrijebiti svoje najbolje smjerove
 

3.  Feng Shui za vaša glavna ulazna vrata

 • Linije hrama
 • Prazne linije
 

4. Kako podijeliti tlocrt svoje kuće ili stana

 • Tlocrt vašeg stana i zone koje nedostaju
 

5.  Općenito značenje svake od zona

 

6. Energetski tok i pet elemenata

 • Ciklus 5 elemenata
 

7.  Svrha feng shuia 

 

8. Otrovne strelice, grede i ogledala

 

9. Auričko polje vaše kuće

 

10. Osnove feng shuia krajolika

 

11. 24 Kvantne boje

 

*****

 

Možete pohađati samo ovu dvodnevnu radionicu ili se uključiti u cjelokupni program za feng shui savjetnika za kuće i stanove, koja traje godinu dana. Nakon završetka cjelokupnog programa postajete certificirani internacionalni Diamond Feng Shui savjetnik.

 

Ne dopustite da vam ova dragocjena životna znanja promaknu!

 

Ako vas zove u srcu, onda je odgovor DA, to želim. Slušajte svoje srce i nikada nećete pogriješiti 🙂

 

CIJENA:


Puna cijena ove online radionice (koja se odvija uživo) je 368 EUR.
No za sve vas koji uplatite do 1. studenog cijena je 298 EUR (2.250kn), s mogućnošču plaćanja u 3 rate po 750kn do početka radionice!


On line radionica – detalje ćete dobit po prijavi na radionicu

 

POSEBAN POKLON od mene – za vas koji mi se prijavite na radionicu imate dva posebna poklona od mene:
 
– “Kako vrlo jednostavno, a dubinski energetski očistiti svoj prostor” – vodić o energetskom čišćenju prostora, koji je lako primjenjiv, a primjenom navedenoga učiniti će vam dubinske pozitivne promjene.
– “7 najvažnijih feng shui savjeta za novac” – vodić za privlačenje novaca u vaš život po feng shui principima  
 

***

 

Malo više o Marie Diamond: Marie Diamond je svjetski poznata transformacijska učiteljica, govornica i autorica internacionalnih bestsellera, kreatorica Diamond Feng Shui-a, Diamond radiestezije i programa unutarnje Diamond meditacije. Ona je također jedina europska zvijezda u svjetskom fenomenu – film Tajna Marie koristi izvanredno znanje o energiji, kvantnoj fizici, Zakonu privlačenja i drevnim mudrostima kao što su meditacija, Feng Shui i radiestezija, kako bi podržala pojedince, organizacije i korporacije u preobražavanju svog uspjeha, financijske situacije, odnosa, motivacije i inspiracije. U velikoj listi njenih klijenata su između ostaloga multi miljarderi i slavne ličnosti kao što su: Steven Spielberg, Rolling Stones, Paula Abdul … zatim slavni autori i motivacijski govornici Rhonda Byrne, Jack Canfield, Bob Proctor, John Gray, Marianne Williamson, Vishen Lakhiani i drugi.

Tko nas bolje može naučiti o Feng shui-u, Zakonu privlačnosti i Tajni uspjeha od osoba koje to autentično i rade u svojem životu. Hvala svemiru, hvala Sanji Plavljanić Širola iz Sretnog dana koja organizira njeno gostovanje 
U suradnji sa Sanjom pozivam vas na ovu predivnu edukaciju.  

 

Važan savjet za vas: NE PROPUŠTAJTE PRILIKE – ne ignorirajte zov srca

 

To je nešto što sam uvijek slijedila u svojem životu, uvijek sam uzimala SVE prilike koje su mi se pružile ispred mene, a za koje sam u srcu osjetila da to želim i nikada nisam zažalila, već sam bila beskrajno zahvalna svaki puta i Svemiru i svojem vodstvu i sebi jer slušam. Isto od srca želim i vama.  

 

Prijave su obavezne na email: nikolina@sretanzivot.hr  

 

POŠALJITE PRIJAVU

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.