Marie Diamond u Zagrebu

Imam fantastičnu vijest za sve nas …. jedna od zvijezda iz filma “Tajna” Marie Diamond nam dolazi u Zagreb i imati ćemo priliku slušati je na njenim radionicama u Zagrebu.

 

MARIE DIAMOND u Zagrebu

 

Subota     21. travnja  17:00-20:00 Tajna uspješnosti
Nedjelja  22. travnja   10:00-17:30 Zakon privlačenja za 2018.

MJESTO: Europski dom, Jurišićeva 1/1, Zagreb

 

PRIJAVE na: nikolina@sretanzivot.hr

 

Dolje u nastavku su detalji o radionicama.
Marie Diamond povezuje svoja znanja feng shui-a sa Zakonom privlačenja i tome će nas učiti na radionicama.

Nije li to fantastično 🙂

 

Imala sam tu čast osobno ju upoznati obzirom da sam nedavno postala članica ATL-a Europe što je udruženje transformacijskih lidera, a divna Marie Diamond je osnivačica i jedna od članova odbora. Marie Diamond je stvarno posebna, oduševila me je svojom energijom, pristupačnosti i  jednostavnošću kojom zrači i od srca vam želim da je i vi upoznate i budete otvoreni za znanja koja nam želi prenijeti.

 

 

Malo više o Marie Diamond:

Marie Diamond je svjetski poznata transformacijska učiteljica, govornica i autorica internacionalnih bestsellera, kreatorica Diamond Feng Shui-a, Diamond radiestezije i programa unutarnje Diamond meditacije. Ona je također jedina europska zvijezda u svjetskom fenomenu – film Tajna

Marie koristi izvanredno znanje o energiji, kvantnoj fizici, Zakonu privlačenja i drevnim mudrostima kao što su meditacija, Feng Shui i radiestezija, kako bi podržala pojedince, organizacije i korporacije u preobražavanju svog uspjeha, financijske situacije, odnosa, motivacije i inspiracije.

U velikoj listi njenih klijenata su između ostaloga multi miljarderi i slavne ličnosti kao što su: Steven Spielberg, Rolling Stones, Paula Abdul … zatim slavni autori i motivacijski govornici Rhonda Byrne, Jack Canfield, Bob Proctor, John Gray, Marianne Williamson, Vishen Lakhiani i drugi.

Tko nas bolje može naučiti o Zakonu privlačnosti i Tajni uspjeha od osoba koje to autentično i rade u svojem životu.

Mene je Marie Diamond toliko oduševila da sam ozbiljno razmišljala da idem u London na njene radionice, i koliko sam se uveselila kada sam čula da dolazi kod nas 🙂 To je bilo više nego ostvarenje moje želje. Hvala svemiru, hvala Sanji Plavljanić Širola iz Sretnog dana koja organizira njeno gostovanje  Pa vas u suradnji sa Sanjom pozivam na ovu predivnu priliku.

Imam jedan važan savjet za vas: NE PROPUŠTAJTE PRILIKE – ne ignorirajte zov srca

To je nešto što sam uvijek slijedila u svojem životu, uvijek sam uzimala SVE prilike koje su mi se pružile pred mene i nikada nisam zažalila, već sam bila beskrajno zahvalna svaki puta i Svemiru i svojem vodstvu i sebi jer slušam. Isto od srca želim i tebi.

Iskreno se nadam da ćeš i ti prepoznati tu privilegiju koju imamo, da ne moramo ići negdje drugdje nego da nam dolazi kod nas.

 

Zanimljivi detalji:

Marie Diamond uspjela je, među ostalim, materijalizirati klijente poput Mick Jaggera i Stevena Spilberga, da “slučajno” sjedne u isti taksi s Leonardom di Capriom i još mnoge zanimljive situacije.

Stvarno treba iskoristiti priliku i učiti od prave majstorice!
Ja jedva čekam i veselim se da se vidimo tamo.

 

Detalji o radionicama:

Tajna uspješnosti

Subota, 21. travnja 2018.

17:00 – 20:00

U ovoj će popodnevnoj radionici Marie Diamond podijeliti s nama svoje načine korištenja Zakona privlačenja za kreiranje uspjeha. Poučit će nas kako da dodamo 33% više na sve svoje rezultate (i zašto baš 33%). Pričat će nam o tome kako naše okruženje, način razmišljanja, naši osjećaji i ono što činimo, stvaraju našu budućnost. Postoje 3 dijela Zakona privlačenja. Marie će nas naučiti kako koristiti treći dio, o kojem nitko ne govori.

 

Zakon privlačenja za 2018.

Nedjelja, 22. travnja 2018.

10:00 – 17:30

Za ovu će radionicu svaki polaznik unaprijed poslati svoj datum rođenja, kako bi na svojoj kartici, osim imena, svi dobili napisan i svoj osobni energetski broj. Posebnost Marie Diamond je što ona povezuje svoja znanja feng shuia sa Zakonom privlačenja i pokazat će vam kako da, prema svom energetskom broju, aktivirate najvažnija područja svog života za uspjeh, zdravlje, ljubav i mudrost u generalnom smislu, ali i posebno za ovu godinu.

 

VRIJEME:
Subota     21. travnja  17:00-20:00 Tajna uspješnosti
Nedjelja  22. travnja   10:00-17:30 Zakon privlačenja za 2018.

MJESTO: Europski dom, Jurišićeva 1/1

 

CIJENE:

– Subota     490kn
– Nedjelja   900kn
– Obje radionice 1.250kn
(Mogućnost plaćanja u ratama)

PRIJAVE: nikolina@sretanzivot.hr

Na radionicama će se moći kupiti i knjige Marie Diamond, a postoji i mogućnost individualnih konzultacija.

 

Svakako savjetujem da pogledate fantastičan intervju Ivane Plechinger i Marie Diamond – gdje Marie opisuje svoje iskustvo bliskog smrti i što je naučila o životu u tome iskustvu; otkriva razloge zašto je baš ona tajna u pozadini filma “Tajne”. Daje jednostavne feng shui savjete koje možete odmah primjeniti u svojem domu i uredu…..

Svakako pogledajte.

Ujedno za sve Ivanine pretplatnike je i posebna pogodnost – tako da pogledajte video do kraja 😉
Napomena: da bi bili youtube pretplatnici Ivaninog kanala, ne morate ništa platiti – već samo kliknete na crveni gumb PREPLATI pored videa (kada ga gledate u youtube) i to je to 🙂

Video ovdje:

 

Prijaviti se za radionice možete na nikolina@sretanzivot.hr i napisati u prijavi Ivana i Nikolina i imati svoje dvije pogodnosti 🙂

 

POSEBAN POPUST od mene – za vas koji mi se prijavite na radionicu/radionice imate popust za intuitivno čitanje – cijena za vas je 500,00 kn za intuitivno čitanje umjesto 600,00 kn.
Više o intuitivnom čitanju, soul readingu OVDJE
Ponuda vrijedi do 21.04.2018.

 

Ukoliko želite iskoristiti ovu pogodnost javite se na email nikolina@sretanzivot.hr

 

Prilike koje se ne propuštaju 🙂

 

Prijava za radionice

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet (obavezno)

Vaša Poruka

Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.